Inwoners uit Nieuwegein verdelen 1 miljoen euro bij de Postcode Loterij

Een goed begin van 2024 voor inwoners aan de Huifkardrift in Nieuwegein met postcode 3436 XS. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. De gelukkige winnaars werden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz.

Postcodeloterij

De vijf deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar 1 miljoen euro. Zij winnen 200.000 euro per winnend lot.

Astrid en Jan spelen mee met een lot en winnen 200.000 euro. Ze reageren enthousiast als ze de cheque in ontvangst nemen: “We gaan als groot Elvis fans naar Graceland in Memphis. We kunnen niet wachten om te gaan!”

Natasja is één van de gelukkige winnaars en wint ook 200.000 euro. Ze is ontzettend blij als ze de cheque in ontvangst neemt: “Ik ga het bedrag gebruiken voor mijn eigen zaak.”

Een bijzondere boodschap
Na de uitreiking had Charis namens Postcode Loterij-partner Longfonds nog een bijzondere boodschap voor de winnaars: “Lieve winnaars, omdat jullie en andere deelnemers meespelen met de Postcode Loterij, heeft Longfonds een mooie bijdrage ontvangen. Longfonds zet zich in voor een wereld waarin iedereen vrij kan ademhalen. We staan er lang niet altijd bij stil hoe belangrijk gezonde longen en gezonde lucht nou eigenlijk is. Ik heb ernstig astma en weet als geen ander dat vrij ademhalen niet vanzelfsprekend is. Deelnemers bedankt dat jullie het werk van Longfonds mogelijk maken!”

Postcodeloterij

Opnieuw feest in regio Utrecht
Het is de derde keer deze week dat een postcode in regio Utrecht in de prijzen valt. Eerder verdeelden winnaars uit Utrecht die meespelen met postcode 3513 SL al 1 miljoen euro. Ook deelnemers uit Vianen met postcode 4131 NP verdeelden afgelopen weekend 1 miljoen euro.

Laatste miljoen
Vanaf 2 januari t/m 11 januari geeft de Postcode Loterij tien dagen lang iedere dag een miljoen weg. 3436 XS is de laatste winnende postcode van de miljoenenprijs. En met een totale prijzenpot van 435,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus zijn er in 2024 elke maand 60.000 winnende postcodes. Dat opent deuren!

Postcodeloterij

De winnaars van de prijs aan de Huifkardrift

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk